در سال های اخیر تلگرام بدون شک پر مخاطب ترین پیام رسان در ایران بوده است و کم تر کسی دیده میشود که از این اپلیکیشن استفاده نکرده باشد و با توجه به این حجم از کاربر که در تلگرام فعال هستند این اپلیکیشن تبدیل به یک مسیر موفق برای ایجاد یک راه کسب و کار پر سود در ایران شده است.بر خلاف باور خیلی از دوستان کسب و کار تلگرامی فقط محدود به کانال های چند ده هزار تایی نیست. در این مقاله ما به شما ایدهای نابی برای راه اندازی یک کسب و کار موفق تلگرامی رو معرفی خواهیم کرد.
کسب و کار های تلگرامی در این روز ها رشد روز افزونی داشته اند. البته منظور کانال هایی نیستند که به وسیله محتویاتی سیاسی یا سرگرم کننده یا طنز مخاطب جذب میکنند به واسطه تبلیغات درآمد زایی میکنند. با این وجود بسیاری از کسب و کارا های اینترنتی برای تعامل بیشتر با کاربران و پیشرفت در این عرصه مجبور به ایجاد کانال های تلگرامی برای خود شده اند. البته این کسب و کارها برای جذب مخاطب و گسترش نام برند خود نیز این کانال ها را ایجاد میکنند.
اما منظور اصلی از کسب و کارهای تلگرامی کانال هایی هستند که در زمینه های مختلف کار های ویژه ای نظیر فروش محصولی خاص یا… انجام میدهند که اکثر آنها توسط افرادی عادی و در منزل اداره میشود. به طور مثال فردی از طریق تلگرام گردنبند یا دستبند های دست ساز خود را به فروش میرساند!!! از این نوع فعالیت ها در پیام رسان ها به خصوص تلگرام به وفور دیده میشود.
شاید قابل باور نباشد ولی این کانالها با وجود اعضای کم نسبت به کانال های چند صد هزارتایی بعضا درآمدی بسیار بیشتر از آنها داشته چرا که اعضای کانال شان مشتریان واقعی آن ها هستند و صرفا برای سرگرمی عضو سایت نشده اند. این کانال ها به دلیل این که خدماتی واقعی ارائه میدهند اعضای واقعی دارند و این اعضا مشتریان همیشگی آن ها خواهند بود.
تخصص و علاقه شما، در ایجاد درآمد میتواند سهم به سزایی داشته باشد. ولی بسیاری از افراد به وسیله سخت ترین روش ها کسب و کار خود را راه اندازی میکنند و به امید این که روزی تعداد اعضای کانال شان افزایش یابد و از طریق قبول تبلیغات در آمدی کسب کنند به فعالیت خود ادامه میدهند که هم روشی زمان بر و هم روشی پر هزینه است چرا که کانال هایی که با این روش عمل میکنند قطعا نیاز به کاربران بالایی دارند.اما ایجاد کانالی با محوریت موضوعی خاص بهترین روش برای کسب درآمد است.
این که ایده شما برای راه اندازی کار خود جدید یا نو باشد خیلی مهم نیست. بلکه با همان ایده های تکراری هم میتوان کسب و کار موفقی داشت.
در ادامه به چندین ایده جذاب و کارآمد اشاره خواهیم کرد که به وسیله آن بتوانید کانال تلگرامی خود را راه اندازی کنید و کسب درآمد داشته باشید. توجه داشته باشید برای کسب درآمد از این ایده ها لازم نیست کانال چند ده هزارتایی داشته باشید چون اصلا هدف تبلیغ کردن برای درآمد زایی نیست.
در این ایده کانال شما محلی برای متخصصین میشود که در آن هر فرد متخصص رزومه ای از مشخصات فردی تا تخصص خود را در کانال شما ثبت میکند و هر شخصی که نیازمند متخصص برای انجام کار خود است از طریق کانال شما آن را پیدا خواهد کرد.
نکته ای که باید در این رزومه ها رعایت شود این است که رزومه هر شخص را با هشتگ مربوط به آن قرار دهید. به طور مثال فردی که نیازمند برنامه نویس جاوا است آن را باید از طریق #برنامه_نویس_جاوا پیدا کند.
الگوی درآمد زایی این ایده هم میتواند به این صورت باشد که برای درج هر رزومه در کانال از متخصصین هزینه دریافت کنید یااین که همه رزومه ها در کانال قرار گرفته شود اما نه به صورت کامل و برای درج اطلاعات تماس یا نمونه پروژه های انجام شده توسط هر متخصص از آنها مبلغی را دریافت کنید.
در کل این نوع کانال ها که به صورت بومی فعال هستند از هدف مندی خوبی برخوردار هستند. فرض کنید برای انجام کاری نیازمند نیروی کاری هستید که از آن استفاده کنید.زمانی که کانال تلگرامی وجود داشته باشد که این افراد را به شما معرفی کند آیا سری به آن نخواهید زد؟
برای راه اندازی کانال خود واضح است که باید نیازمندی های شهر خودتان را در آن قرار دهید. این روش بهترین راه برای کسانی است که میخواهند کسب و کار خود را در شهر خود معرفی کنند. از مزیت های این چنین کانال هایی ترغیب شدن مردم شهر به دنبال کردن کانال شما به دلیل هدف مند بودن تبلیغات در آن است.
برای به دست آوردن درآمد نیز میتوانید به ازای ثبت هر آگهی مبلغی را دریافت کنید.اما پشنهاد میشود که برای درج هر تبلیغ در کانال مبلغ کمی را دریافت کنید تا هر کسی توانایی تبلیغ در کانال شما را داشته باشد.
در عصر حاضر آموزش حرف اول را در کسب و کار های آنلاین میزند. یکی از پول ساز ترین حوزه های کاری در اینترنت امروزه به بحث آموزش اختصاص دارد. کانال هایی که آموزش های خاصی را به صورت حرفه ای ارائه دهند بسیار اندک هستند پس کانالی را راه اندازی کنید که محتوای آموزشی حرفه ای را به کاربران خود آموزش دهد.
کاری که کافیست انجام دهید تولید محتوایی است که منحصر به فرد باشد. تا مخاطبانی که دارید برای این منابع حاضر به پرداخت هزینه باشند.و زمانی که مخاطبانی واقعی شما افزایش پیدا کرد شروع به برگذاری دوره های آموزشی کنید.به همین سادگی!
امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و توجه تان را جلب کرده باشد. یکی از نکته هایی که باید همیشه مورد توجه قرار گیرد این است که به دنبال گرفتن ممبر های غیر واقعی نباشید و کانالی را با هدف افزایش ممبر و کسب درآمد از طریق تبلیغات راه اندازی نکنید. همیشه در تلاش باشید تا کانلی را ایجاد کنید که مفید باشد و توان رفع نیاز برخی افراد را داشته باشد.
Online Business Starter Guide
کسب درآمد اینترنتی و دیجیتالی با رویکرد بازار ایران