آموزش بوم ناب استارتاپ با نگاه کوتاه به بوم مدل کسب و کار

رشدانا

نقشه گنج استارتاپ خود را بسازید!

Lean Canvas Workshop

بوم ناب در واقع نقشه ی راهی برای استارتاپ هاست تا در ابتدا و میانه ی راه پیشرفت دچار گمراهی و سردرگمی نشوند پس بسیار مهم است که این بوم ناب به بهترین شکل تهیه گردد.

توضیحات کارگاه آموزشی

بوم ناب کسب و کار، نسخه ی بهینه شده ی بوم مدل کسب و کار برای استارت آپ ها است.

بوم ناب با تمرکز بر کارافرینی، یک مدل کسب و کار جامع خلق میکند؛ در این مدل عواملی مانند مشکلات، راه حل ها و مزیت های رقابتی بررسی می شود. در حقیقت بوم مدل کسب و کار به عنوان یک ابزار تحلیلی برای  یک کسب و کار بسیار کار آمد است، ولی برای یک استارت آپ، مقدماتی و ناکافی است.

در این دوره ی جامع تمامی نکات برای درست کردن یک بوم استارت آپ ناب پیشرفته به شما آموزش داده می شود و شما در آخر این دوره می توانید برای استارت آپ خود یک بوم کاملا پیشرفته و ناب طراحی کنید و برای رشد کسب و کار نوپای خود از آن نهایت استفاده را ببرید.

سرفصلها و کلیات

  • بوم ناب چیست
  • بوم ناب شامل چه اجزایی است
  • چرا باید بوم ناب داشته باشیم
  • بوم ناب چه نقشی در کسب و کار ها دارد
  • تفاوت بوم ناب با بوم مدل کسب و کار چیست

انتخاب نوع ثبت نام

شهریه در حالت عادی : 330,000 تومان

course calendar جزئیات، ثبت نام

  • مدت زمان : یک جلسه سه ساعته
  • تاریخ برگزاری : به زودی اعلام می شود
  • اشتراک گذاری :
  • پیش نیاز: اینترنت و لپ‌تاپ
  • شهریه در حالت عادی : 330,000 تومان

    این کارگاه در مسیر(های) رشد زیر وجود دارد:

    Product Manager
    دوره جامع آموزش مدیریت محصول

cube مدرس و رشدآفرین

  • مصطفی پورعلی / مدیر عامل رشدانا
    مشاور کسب و کار دیجیتال، هکر رشد و مدیرعامل رشدانا،
    کارآفرین دیجیتال، هکر رشد و سرویس دیزاینر، 19 سال سابقه فعالیت تخصصی در فضای دیجیتال، 10 سال سابقه راهبری کسب و کارهای جدید، 9 سال سابقه مشاوره تخصصی کسب و کارهای جدید، 6 سال مشاور رسمی نظام صنفی رایانه‌ای کشور، 5 سال عضو هیئت مدیره نظام صنفی رایانه‌ای خراسان رضوی، 4 سال عضو هیئت مدیره هلدینگ گرین وب

location pin مکان : دوره آنلاین – بستر آنلاین اسکای روم

  • آموزش مجازی
اسکای روم آموزش آنلاین

کارگاه آموزشی آموزش بوم ناب استارتاپ با نگاه کوتاه به بوم مدل کسب و کار - Lean Canvas Workshop

پیش نیاز: اینترنت و لپ‌تاپ

بوم ناب استارتاپ

آموزش بوم ناب استارت آپ به طور کامل

در حقیقت، علمی که برای آموزش  بوم کسب و کار نیاز است همان علمی است که برای آموزش بوم ناب استارت آپ لازم است که به شکلی اختصاصی برای استارت آپ‌ها و کسب و کارهای تازه تاسیس استفاده می‌شود. اساس ساختاری این دو بوم شبیه به هم می‌باشد اما در بوم ناب استارت آپ، دگرگونی‌هایی به وجود آمده تا بتواند با ویژگی‌های کارهای استارت آپی متناسب باشد.

آموزش بوم ناب استارتاپ

آموزش بوم ناب استارتاپ

در این قسمت از دوره‌های رشدانا، موضوع آموزش بوم ناب استارت آپ را برای شما مطرح کرده و شما را با قسمت‌های مختلف این بوم آشنا می‌کنیم .

۱. مشکل

در این قسمت از بوم ناب، شما باید به دلیل اصلی ایجاد این استارت آپ بپردازید. در حقیقت شما باید سه هدف اصلی از ایجاد این استارت آپ که قرار است مشکلات افراد در زمینه‌های مختلف را رفع کند یادداشت نمایید تا بتوانید در مراحل بعدی از آن‌ها استفاده کنید.

۲.  مشتریان

این قسمت از بوم ناب، تا حدود زیادی شبیه به بوم کسب و کار می باشد و اختلاف بین این دو در این است که شما دسته بندی کامل تر و اطلاعات جامع تری از متقاضیان خود دارید. این اطلاعات باعث افزایش توانایی شما در اعمال کارهای متفاوت روی متقاضیان می‌شود. این دسته از متقاضیان افرادی هستند که به کسب و کار شما اشتیاق نشان داده‌اند و شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها در جهت رشد کسب و کار خود گام بردارید.

۳. راه حل

پس از گذراندن قسمت‌های قبل، شما باید کاری که قرار است استارت آپ شما در جهت رفع مشکل متقاضیان انجام بدهد را یادداشت و نکات مثبت آن را مشخص کنید. در ادامه‌ی آموزش بوم ناب کسب و کار، شما متوجه می‌شوید این بخش از بوم ناب نیازمند تغیراتی است که پس از تکمیل بخش‌های دیگر متوجه آن خواهید شد.

آموزش بوم ناب استارتاپ

آموزش بوم ناب استارتاپ

۴. ارزش پیشنهادی منحصر به فرد

در این قسمت از بوم ناب شما باید ویژگی‌های مثبت موجود در استارت آپ خود که سبب تمایز شما نسبت به رقبا شده و موجب می‌شود که متقاضیان، شما را انتخاب کنند بنویسید. این بخش ارزش فراوانی دارد؛ چرا که احتمالا اولین محتوای شما در جهت جلب متقاضی است.

۵. برتری مطلق

این بخش از آموزش بوم ناب استارت آپ تا حدود زیادی بستگی به شما و کسب و کارتان دارد. در این بخش شما باید ویژگی‌هایی از استارت آپ خود ذکر کنید که باعث تمایز استارت آپ شما می شود و همچنین استفاده از آن برای سایر رقبا ناممکن یا حداقل سخت باشد. معمولا پس از راه اندازی استارت آپ، مدت زمان کمی نیاز است تا شما بتوانید این ویژگی‌ها را در استارت آپ خود پیدا کرده و تکمیل کنید .

۶. معیارهای کلیدی

این قسمت شامل مجموعه‌ای از اطلاعات است که شما با استفاده از آن‌ها می‌توانید استارت آپ خود را بررسی کنید و متوجه شوید که مجموعه اعمالی که در حال انجام آن هستید، در جهت رشد و عملکرد استارت آپ موفق بوده است یا خیر. این قسمت دربرگیرنده‌ی اطلاعات مختلفی است؛ مانند اینکه چه تعداد از افراد در استارت آپ ما عضو می‌شوند یا چه تعداد از این افراد فعال بوده و از ما خرید می‌کنند.

آموزش بوم ناب استارتاپ

آموزش بوم ناب استارتاپ

۷. کانال‌ها

این بخش از اهمیت خاصی برخوردار می‌باشد؛ چرا که شما باید را‌های ارتباطی با متقاضیان خود را یادداشت و آنها را از نظر ابعاد مختلف بررسی کنید. ممکن است پس از بررسی‌های انجام شده، تعدادی از این راه‌ها از نظر شما مناسب نباشند و آن‌ها را از جریان استارت آپ خود حذف کنید یا به تقویت تعدادی دیگر از این راه‌ها بپردازید.

۸. ساختار هزینه

حال شما باید هزینه‌هایی را که برای استارت آپ خود کرده‌اید محاسبه و وارد کنید. این بخش دقت بسیاری می‌خواهد و باید حتما این هزینه‌ها را از ابعاد مختلف بررسی و آن‌ها را از هم تفکیک کنید. این بخش از بوم ناب ارتباط نزدیکی با بخش بعدی دارد.

۹. جریان درآمد

این قسمت یکی از مهم ترین بخش‌های بوم ناب است و در موفقیت استارت آپ شما اهمیت زیادی دارد. شما باید کاملا واقع بینانه و به دقت با این بخش برخورد کنید، در غیر این صورت احتمال شکست شما در استارت آپ خود زیاد می‌شود. این بخش شامل اطلاعاتی است نظیر اینکه: میزان در آمد شما چقدر خواهد بود، این درآمد از چه راه هایی کسب می‌شود و متقاضیان شما در مقابل چه خدماتی این هزینه را می‌پردازند.

آموزش بوم ناب استارتاپ

آموزش بوم ناب استارتاپ

دقت داشته باشید که بوم ناب استارت آپ تا حدود خیلی زیادی به موفقیت شما کمک می‌کند، پس حتما آن را جدی بگیرید و حتی پس از شروع استارت آپ، تغییرات کسب و کار خود را در آن اعمال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




مشاوره بگیرید 09301302890 9:00 تا 16:00

×
roshdana aparat roshdana instagram roshdana twitter roshdana telegram roshdana linkedin