Business Plan Workshop
چگونه یک پروپوزال خوب برای کار های تحقیقاتی و طرح های تجاری و کسب و کار های خود بنویسیم. با توجه به این که پروپوزال یا طرح اولیه بخش مهمی از یک تحقیق یا طرح تجاری می باشد باید به خوبی برای تهیه آن زحمت کشید.
بیزنس پلن یا Business Plan الزامی برای شروع یک کسب و کار است. آنچه که در ذهن شما است و آنچه که نیست را می توانید مکتوب کرده و برنامه ریزی های آینده کسب و کار خود را بر اساس همان بچینید.
پروپوزال پروژه اصلی نیست بلکه طرح پیشنهادی اولیه برای انجام پروژه اصلی است؛ معمولا پروپوزال نویسی به سرعت و در زمان کوتاهی انجام می گیرد ولی دقت در طراحی و انجام محاسبات ، باعث می شود پژوهشگر در مراحل بعدی دچار مشکل نشود و فرایند انجام پروژه سریع تر پیش رود.
در این دوره شما بیزنس پلن اصولی را فرا گرفته و نکات لازم برای نوشتن یک پروپوزال کامل و با دقت که در کار تحقیقاتی آینده موجب بالا رفتن سرعت پیشرفت و رشد میشود را آموزش خواهید دید.
پروپوزال یک راه مقدماتی برای نوشتن طرح کسب و کار و یا Business Plan است. در بیشتر پروژه ها نیازی به نوشتن ایده کار نیست و فقط یک پروپوزال قوی برای پروژه کافی است. داشتن پروپوزال، بستگی به نظر شخص بنیانگذار دارد و ممکن است در روند جلسات یک پروژه نیاز به ارائه پروپوزال باشد. برای این کار باید در کارگاه پروپوزال نویسی و طرح تجاری شرکت کنید.
باید قبل از نوشتن پروپوزال اطلاعاتی درباره موضوع آن جمع آوری کرد. این کار شانس قبولی پروپوزال را افزایش می دهد.
قبل از نوشتن پروپوزال سوالات زیادی مطرح می شود.
پروپوزال باید با یک مقدمه که شامل خلاصه ای از تجارت است آغاز شود، سپس تمامی جزئیات شامل قیمت ها، تصاویر و نمودار ها ارائه شود و در نهایت یک نتیجه گیری در پایان پروپوزال بیاید.
وجود غلط املایی در پروپوزال جلوه خوبی برای مشتریان ندارد و در این قسمت پروپوزال باید از نظر ساختاری و نگارشی ویرایش شود.
در بخش نهایی، باید برای کارفرما ارسال و در ادامه پیگیری هایی انجام شود. در این قسمت از اصلی ترین نکات این است که در صورت ارسال، کارفرما درباره پروژه از شما سوال میکند و شما باید بتوانید پاسخ دهید.
اگر پروپوزال در قسمت جلسات تجاری باشد، این مرحله نیاز نیست. ولی اگر می خواهید یک ایده تجاری را پیشنهاد دهید، باید بخشی را برای مطرح کردن موضوع در نظر بگیرید.
بسیاری از افراد درباره مقدمه افکار درستی ندارند و نخوانده به سراغ مطلب اصلی می روند. ولی مقدمه در پروپوزال از اصلی ترین بخش هاست. در مقدمه پروپوزال موضوع اصلی، اهداف و ضرورت ها بیان می شود.
در این قسمت، بخش های پروژه به ترتیب خودش آورده می شود و نیازمندی های هر بخش و کارهایی که باید انجام شود را شرح می دهند.
زمانبندی اجرای پروژه، از ضروری ترین بخش های یک ایده تجاری است که روش محاسبه آن در کارگاه آموزش داده می شود.
از دیگر اصلی ترین قسمت ها در طرح تجاری، ارائه دادن جداول مالی و ریز هزینه ها است. این قسمت نیازمند دقت زیادی است؛ زیرا مخاطبان بسیاری، این قسمت را تعیین کننده اساس پروژه به شمار می آورند.
بعد از مشخص شدن اجرای پروژه و دادن اطلاعات ضروری درباره موضوع، لازم است کارفرما به صلاحیت تیم اجرایی برای اجرای پروژه برسد. همچنین شیوه تدوین روزمه تیم اجرایی در کارگاه آموزش داده می شود.
شما می توانید با شرکت در کارگاه پروپوزال نویسی و طرح تجاری در دوره های رشدانا به یک پروپوزال نویس قوی مبدل شوید و به راحتی میتوانید یک طرح تجاری را پیشنهاد دهید.
شما نیز می توانید در تبادل نظرها شرکت کنید، دیدگاهی بنویسید یا به دیدگاه دیگران پاسخ دهید.
برای نوشتن دیدگاه اینجا را کلیک کنید
سلام
تاریخ توی پوستر کارگاه 29 مرداد خورده بود، اما اینجا 20 شهریور هست. کدومش درسته؟
سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه کارگاه جابجا شده بود، تاریخ هم اکنون 20 شهریور است.