Media Literacy Course
برای همه ما پیش آمده است که هنگام چک کردن خبر در سایت های خبری و یا شبکه های اجتماعی، با خبری عجیب و یا حتی نزدیک به واقعیت روبرو شده باشیم و بدون آن…
برای همه ما پیش آمده است که هنگام چک کردن خبر در سایت های خبری و یا شبکه های اجتماعی، با خبری عجیب و یا حتی نزدیک به واقعیت روبرو شده باشیم و بدون آن که از صحت خبر اطلاع داشته باشیم، آن را منتشر کرده ایم. اما بعد از مدتی متوجه شده ایم که آن خبر شایعه ای بیش نبوده است! این شگرد شبکهها و رسانههای اجتماعی است که با توجه به نوع هدف و نیت خود، مطالب را تحریف کرده و منتشر میکنند و اگر بخواهیم درستی یا نادرستی خبری را متوجه شویم باید از سواد رسانه ای برخوردار باشیم. در این مطلب قصد داریم پیرامون آموزش سواد رسانه ای صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
سواد رسانه ای یا Media Literacy با سواد های بصری، تحلیلی و اینترنتی در ارتباط میباشد. با پیشرفت و نفوذ روزافزون اینترنت و شبکه های مجازی، این سواد از جایگاه مهمتری برخوردار شده و کاربرد گسترده تری پیدا کرده است.
سواد رسانه ای، این توانایی را به افراد میدهد که تشخیص دهند، کدام شبکه و رسانه، خبر را تحریف کرده و یا با مطالب کذب ادغام میکند. در جامعه امروز ما، یک شایعه میتواند سراسر کشور را در سریعترین زمان ممکن بپیماید و باعث بالا و پایین رفتن قیمتها، کم و زیاد شدن منابع کشور و ایجاد تنش در فضای عمومی جامعه شود. شما به عنوان عضوی از این جامعه باید به سلاح سواد رسانه ای مجهز باشید، در غیر این صورت با شنیدن هر خبری ممکن است دچار هیجانات کاذب، سردرگمی و از کف دادن سررشته امور شوید.
علاوه بر اهمیتی که داشتن سواد رسانه ای در زندگی فردی و کنترل هیجانات کاذب دارد، در روند پیشرفت سازمان و شرکت ها نیز موثر است و میتواند باعث شناخت فرصتهای جدید و توسعه کسب و کار شود. اگر یک شرکت به الفبای سواد رسانه ای مسلط باشد، میتواند از بحرانیترین شرایط، به نفع سازمان خود استفاده کند. این سازمان نه تنها سرمایههای خود را از دست نمیدهد، بلکه میتواند فرصتهای سرمایه گذاری جدیدی را نیز کشف کند. از طرفی مردم نیز به سازمانهای موفق بیشتر اطمینان میکنند. بنابراین آموزش سواد رسانه ای در کسب و کار شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود. این سواد، برای استارتاپها نیز بسیار مفید خواهد بود، چرا که میتواند به آن ها ایدههای جدید و راه حلهای خلاقانه در زمینه گسترش بازار ارائه دهد. به صورت کلی سواد رسانه ای در ایجاد فضای ایمن برای کسب و کارها نقش بسیار موثری دارد و آن ها را در برابر اثرات تخریبی رسانه ایمن میکند.
رشدانا برگزار کننده کارگاه حرفه ای آموزش سواد رسانه ای ویژه کسب و کارها و سازمانها، در بالا بردن سطح کیفی سواد رسانه ای در پرسنل سازمانهای حساس و هدف رسانه، نقش به سزایی ایفا میکند. در این کارگاه، رشد آموز درابتدا با سواد رسانه ای و شناخت رسانه و انواع رسانه و تبلیغات، به خوبی آشنا شده و در ادامه کارگاه، مواردی که در ذیل آمده است توسط اساتید مجرب رشدانا، آموزش داده میشود.
در ادامه لازم به ذکر است که این کارگاه کاربردی، علاوه بر سازمان ها برای سایر افراد نیز کارآیی دارد و شما میتوانید از آن در زندگی شخصی خود و تقویت مهارت های نرم بهره ببرید.
شما نیز می توانید در تبادل نظرها شرکت کنید، دیدگاهی بنویسید یا به دیدگاه دیگران پاسخ دهید.
برای نوشتن دیدگاه اینجا را کلیک کنید
تحصیلات مدرس وهزینه کلاس را هم در تبلیغات قید نمایید
سلام، با تشکر؛ هر دوره، متفاوت است و جزئیات رو هر زمان که برنامه برگزاری باشد، در همین صفحه اعلام خواهیم کرد.