شتابدهنده کسب و کار فردوسی


توسط : مدیر سایت در ۴ شهریور ۱۳۹۸

شتاب ‌دهنده کسب ‌و کار فردوسی، اولین شتاب دهنده دانش بنیان در منطقه شرق کشور است که فعالیت خود را همزمان با آغاز سال 1396، آغاز نمود. شتاب دهنده فردوسی ابتدا، به عنوان یک شتاب دهنده دانشگاهی و در مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد شکل گرفت و در همان زمان نیز از حمایت آکادمی نوآوری و کارآفرینی فردوسی برخوردار بود.

 

شتاب دهنده کسب و کار فردوسی

این شتاب دهنده یک سال بعد، یعنی در سال 1397، توانست بنگاه رسانه‌ای‌سرمایه‌گذاری آخرین‌خبر (بُرسا) را به عنوان سرمایه گذار جذب کرده و فعالیت‌های خود را بیش از پیش توسعه دهد. با همین مقدمه اندک اما پربار، سراغ ادامه فعالیت ها و دستاوردهای ارزشمند شتاب دهنده فردوسی می‎رویم.

در ادامه نیز، توضیحات بیشتری راجع به این شتاب دهنده ارائه می‌‎کنیم. شتاب دهنده‌ای که یکی از اثرگذارترین و مورد اعتمادترین شتاب دهنده‌های کشور در طول چند سال اخیر بوده و در عین حال، تلاش فراوانی برای برای کسب وکارهای نوپا و دانش بنیان در شرق کشور و کشورهای فارسی زبان منطقه انجام داده است.

شتابدهنده فردوسی ، اولین شتاب‌دهنده دانش‌بنیان شرق کشور

از آنجایی که پتانسیل‌های انسانی فراوانی در شرق کشور عزیزمان وجود دارد و اغلب، نسبت به چنین ظرفیت‌هایی توجه نمی‎‌شود؛ شتاب دهنده فردوسی توانست با جذب سرمایه گذاران و کشف پتانسیل‌های موجود در کسب و کارهای فناورانه این منطقه، گام مثبتی بردارد. در همین راستا، به عنوان اولین شتاب‌ دهنده دانش‌بنیان شرق کشور، نسبت به هدایت و حمایت از کسب و کارهای نوپا (Startup) در این منطقه اهتمام ورزید.

همانطور که اشاره کردیم طی همکاری شتاب دهنده و بُرسا در سال 97، شتاب دهنده فردوسی توانست با گسترش فعالیت‌های خود، فرآیند شتابدهی مجموعه را در 4 حوزه فناوری‌های نرم، توسعه دهد. در همین راستا، تمرکز خود را بر شتابدهی استارتاپ‌های فعال در در حوزه‌های زیر معطوف کرده است.

محوریت این حوزه‌ها عبارتند از:

  1. اطلاع‌‌‌رسانی و رسانه‌های جدید
  2. آموزش و صنعت محتوا
  3. بازی‌ و ‌سرگرمی‌‌
  4. خدمات شهری و گردشگری

شتابدهنده فردوسی

 

آشنایی با چشم انداز و خدمات شتاب دهنده فردوسی

شتاب دهنده فردوسی، با ترسیم چشم انداز “تبدیل شدن به معتبرترین مرکز حمایت از استارتاپ‌های شرق کشور و کشورهای فارسی زبان” فعالیت رسمی خود را در شتابدهی استارتاپ‌ها آغاز نمود و در حال حاضر، موفق به برگزاری دوره های متعدد کشف و شتاب شده است.

این در حالی است که پس از برگزاری 11 دوره کشف (پیش شتابدهی) و 5  دوره شتابدهی، طی همکاری با شهرداری مشهد موفق به راه اندازی کارخانه نوآوری مشهد نیز شده است. بنابراین، کارخانه نوآوری مشهد، بستر مناسبی جهت تجمیع منابع مختلف سرمایه گذاری، شتاب دهنده‌ها، استارتاپ‌ها، تأمین کنندگان خدمات و … فراهم نموده و هدفی جز کمک به کسب و کارهای نوپا و توسعه آن ها ندارد.

علاوه بر همکاری در راه اندازی کارخانه نوآوری مشهد، پذیرش و شتابدهی به کسب و کار‌ها، جذب سرمایه گذار برای توسعه استارتاپ‌ها و همچنین تلاش جهت توانمند سازی کسب و کارهای نوپا، از مهم‌ترین خدمات این شتاب دهنده است.

از این رو، این شتاب دهنده که عضو مرکز نوآوری شتابدهی می‌‎باشد؛ از سوی ستاد فناوری ‌های نرم و هویت ‌ساز به‌عنوان “مبادی معرفی شرکت‌های خلاق” و همچنین، شتاب‌ دهنده مورد تأیید وزارت محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز، مشغول به ارائه خدمات می‌باشد.

 

مراحل ورود و پذیرش استارتاپ ها از سوی شتاب دهنده فردوسی

  1. اعلام و فراخوان همکاری
  2. ثبت نام در سایتir
  3. ارزیابی تیم، ایده، دموی اولیه و زیرساخت‌های شرکت های متقاضی
  4. معرفی کامل تیم در جلسه انتخاب استارت آپ
  5. ورود به دوره کشف در صورت تأیید در جلسه انتخاب (دوره کشف دوره ای 2 ماهه است که تیم جهت همکاری دائمی و سرمایه گذاری، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و سپس، الگوی کسب و کار تیم استخراج شده و در انتها محصول اولیه آماده می‌شود)
شتابدهنده فردوسی
مشاوره بگیرید 09301302890 9:00 تا 16:00

×
roshdana aparat roshdana instagram roshdana twitter roshdana telegram roshdana linkedin